0544 462 106

Blog

We delen graag onze tips & tricks om uw evenement stijlvol & efficiënt in te richten
Kerstmarkt

Kerstmarkt

December is in zicht en de tijd van knusse, gezellige bijeenkomsten breekt aan. Het jaar is bijna ten einde en de Kerstmarkten schieten als paddenstoelen uit de grond. Een gezellig en leuk aanzien zo’n Kerstmarkt, maar er komt natuurlijk wel veel organisatie bij kijken. Waar moet u allemaal aan denken bij het regelen van een gezellig aangeklede Kerstmarkt? We helpen u alvast een eindje op weg:

  • Locatie: is de locatie overdekt of in de buitenlucht? Een grote (fabrieks)hal is natuurlijk niet het meest Kerstachtige decor dat u zich kunt bedenken, maar met behulp van het ‘pipe and drape‘ systeem toveren we zelfs de grootste fabriekshallen om tot knusse ruimte, en maakt dus ook een meterslange hal geschikt voor een gezellige markt. Kiest u voor een locatie in de buitenlucht en wilt u er zeker van zijn dat de bezoekers droog over uw kerstmarkt kunnen lopen? Denk dan bij voorbeeld aan het plaatsen van een (stretch-)tent.
  • Marktkramen: de verkopers op uw markt hebben een plek nodig om de spullen te etaleren. Onze luxe kramen zijn geschikt voor Kerstmarkten, en de makkelijk te verplaatsen klaptafels kunnen voor een uitbreiding van de kramen dienen.
  • Versiering: lichtjes mogen niet ontbreken op een Kerstmarkt. Gaat u voor warm wit licht, of brengt u kleur in de ruimte met deze prikkabels? Daarnaast zorgen Kerstbomen en -versiering ervoor om de juiste sfeer neer te zetten.
  • Voor de cateraar: ook aan de inwendige mens moet worden gedacht. Warme chocolademelk, glühwein, apfelstrüdel en warme snert mogen niet ontbreken op de markt. Voor de cateraar hebben we verschillende materialen zoals servies, warmhoudkasten en -potten, chafing dishes of BBQ’s.

Met ons brede assortiment komt u een heel eind. Advies of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Kerstborrel

Is de locatie van de Kerstborrel al bekend, maar mist het nog sfeer en de juiste materialen? Het organiseren van een Kerstborrel ‘op de zaak’ is volgens ons een super goed idee, alleen komt hier organisatorisch natuurlijk wel wat bij kijken. Heeft uw bedrijf een mooie grote ruimte welke geschikt is om het jaar af te sluiten met uw collega’s, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen met de aankleding en inrichting? We nemen graag de tijd om samen tot een juiste sfeer te komen:

  • We bieden een breed assortiment en dus is het mogelijk om een selectie te maken van meubilair wat past bij uw bedrijf
  • Heeft u een thema in gedachten? Geen punt, we hebben veel in huis zoals een après ski decoratie, alles in de stijl van een bruin café of een stijlvolle lounge
  • Rol de rode loper voor uw medewerkers uit en leg ze eens goed in de watten
  • We hebben alles in huis voor de cateraar, van servies tot bar, van glaswerk tot keukenapparatuur
  • Is de ruimte te groot? Dan kunnen we (een deel van) de ruimte afschermen met behulp van het Pipe and Drape systeem. We scheiden een deel van de ruimte af met hoge zwarte doeken zodat de ruimte waarin u zich bevindt kleiner en knusser oogt
  • Pakt u het goed aan met live muziek, en worden zij graag op een podium geplaatst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

We komen graag een keer bij u kijken op locatie om samen de juiste indeling en sfeer te bepalen. Aan de hand van dit gesprek stellen we een op maat gemaakte offerte voor u op, waar we ten alle tijden nog het één en ander aan kunnen veranderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.