0544 462 106

Aankleding van sportevents

Kaak verzorgt regelmatig de aankleding van grote en kleinere sportevents, zowel in- als outdoor. Bij sportevents kunt u denken o.a. aan internationale voetbaltoernooien, Balloonings, BMX,-motorcross en wielerwedstrijden, paardenveilingen en paardenconcoursen.

Bijpassende stijlen

Organiseert u een sportevenement? Het ligt natuurlijk aan het soort sportevent voor welk meubilair en materialen u kiest. Wij hebben producten die u zowel voor een indoor als outdoor sportevent kunt gebruiken. Denk hierbij aan ons hoogglans witte meubilair (wordt doorgaans indoor gebruikt) of steigerhouten meubilair (voor zowel binnen als buiten). Tevens vullen wij dit regelmatig aan met ons kleurrijke loungemeubilair voor een frisse look.

Bekijk onze stijlen

Assortiment

Ons assortiment is heel divers en bij elke stijl passen een aantal producten uit ons assortiment. Als organisator van een sportevent is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, VIP ruimten, tribunes, cateringkeukens, kleedkamers, congresruimten, kantoren en restaurants. Ook is het onder andere mogelijk te werken met de kleuren uit het logo van de sportclub. Wij denken graag creatief met u mee.

Bekijk het volledige assortiment

Sportevents succesvol maken, doe je samen

Meer referenties bekijken