0544 462 106

Beurzen

Als totaalleverancier van de producten voor beurzen en congressen helpen wij u als standhouder graag met de complete inrichting van uw stand. Met de producten van Kaak Event Rent kunt u vertrouwen op een professionele inrichting van uw standruimte. Ons assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan representatieve materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Voor u als standhouder/sponsor gelden tijdens de duur van de beursdagen speciaal aangepaste tarieven. Alle reden dus om spoedig uw bestelling te plaatsen.

Klik de gewenste producten aan, denk na over het juiste aantal en vraag een offerte formulier aan. Vergeet uw persoonlijke gegevens niet volledig in te vullen zodat we contact met u kunnen opnemen, mochten er vragen zijn. Binnen twee werkdagen kunt u een offerte op uw mail verwachten.

Samen met u als beursorganisator stellen we graag een op maat gemaakt ‘pakket met beursmaterialen’ samen. Alle standhouders ontvangen een inlogcode voor de desbetreffende beurspagina, met de juiste materialen en prijzen. Via deze pagina kan iedere standhouder zelf een offerte/bestelling plaatsen.

U ontvangt een inlogcode voor de desbetreffende beurspagina, inclusief een beursbrochure in PDF formaat, welke u naar de standhouders kunt mailen ter inspiratie en informatie. Middels een QR code navigeert de standhouder gemakkelijk naar de juiste beurspagina.