0544 462 106

Beurzen

Als totaalleverancier van de producten voor beurzen en congressen helpen wij u als standhouder graag met de complete inrichting van uw stand. Met de producten van Kaak Event Rent kunt u vertrouwen op een professionele inrichting van uw standruimte. Ons assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan representatieve materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Voor u als standhouder/sponsor gelden tijdens de duur van de beursdagen speciaal aangepaste tarieven. Alle reden dus om spoedig uw bestelling te plaatsen.

Klik de gewenste producten aan, denk na over het juiste aantal en vraag een offerte formulier aan. Vergeet uw persoonlijke gegevens niet volledig in te vullen zodat we contact met u kunnen opnemen, mochten er vragen zijn. Binnen twee werkdagen kunt u een offerte op uw mail verwachten.

Samen met u stellen wij graag voor de standhouders een speciaal –op maat afgestemd- ‘pakket met beursmaterialen’ samen. Alle standhouders kunnen heel eenvoudig via de desbetreffende beurspagina een keuze maken uit de materialen en een offerte/bestelling plaatsen.

Standhouders kunnen inloggen met de gegevens die verstuurd zijn door de beursorganisatie. Wij ontvangen van zowel de beursorganisatoren en standhouders veel enthousiaste reacties over deze gemakkelijke en servicegerichte aanpak.