0544 462 106

Evenementen verhuur

Evenementenverhuur is een breed begrip en er komt veel kijken bij het organiseren van een evenement. Het woord ‘evenement’ klinkt groots, maar ook voor de kleine, intieme bijeenkomsten bent u bij ons op het juiste adres. Bijzondere momenten verdienen het om gevierd te worden – en daarom laten we geen moment ongeroerd om er even bij stil te staan. Onze werkzame periode in de evenementenbranche bracht ons onder andere bij bedrijfsfeesten, -jubilea en – openingen (paarden)sportevenementen, grote festivals, bruiloften en herdenkingsdiensten. Van verbinden tot definitief loslaten. Voor elke gelegenheid hebben we een passende oplossing en gaan we samen met u op zoek naar de juiste sfeer en feel.

info@kaakeventrent.nl of bel 0544-462106

Een uitgebreid assortiment

Maar wat heeft u allemaal nodig bij het inrichtingen van uw evenementenlocatie? Dat kan natuurlijk van alles zijn, en soms heeft u zelf al diverse materialen in beheer. We vullen ook dan graag de huidige situatie aan met passend meubilair, accessoires of apparaten. Ons assortiment houdt natuurlijk niet op bij enkel tafels en stoelen, ook bij apparaten voor (horeca)keukens bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer een cateraar op uw locatie materialen nodig heeft welke nog niet aanwezig zijn bijvoorbeeld, of er niet voldoende servies en bestekken aanwezig zijn om al uw gasten te voorzien.

Maak vrijblijvend een afspraak

Heeft u een locatie met een uitdaging? We komen graag van te voren een keertje kijken, zodat we zeker weten dat er op de dag van het evenement alles aanwezig is om het event te draaien. Ook het facilitaire gedeelte (aansluiten van elektra, watervoorzieningen bijvoorbeeld) nemen we u graag uit handen. Is het een evenement van grote omvang? We brengen u graag in contact met onze vaste partners om het geheel kloppend te krijgen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, maak een afspraak met één van onze professionals of kom langs op onze vestiging in Groenlo.