0544 462 106

Over Kaak Event Rent

Kaak Event Rent is al meer dan 40 jaar operationeel in de evenementenbranche. We zijn uw professionele partner en totaalleverancier van uw evenement. Onze professionals ontzorgen u van A tot Z in het faciliteren van uw evenement, en komen met een advies én oplossing op maat. Trots zijn we op samenwerkingen met onder andere de Feestfabriek (Alles Komt Goed B.V) – organisator van festivals de Zwarte Cross en Mañana Mañana –, V2 Facility, Easyfairs en verschillende Hogescholen. Neem een kijkje tussen de referenties om te zien welke bijzondere momenten we hebben gefaciliteerd.

Benieuwd naar hoe we u kunnen ondersteunen in de organisatie van uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met één van onze professionals.

Bijzondere momenten verdienen het om gevierd te worden

Ieder moment is een bijzondere, en deze vieren we graag. Onze werkzame periode in de evenementenbranche bracht ons bij bruiloften, bedrijfsfeesten, -jubilea en -openingen, festivals van elk formaat, (paarden)sportevenementen, verjaardagen en herdenkingsdiensten. Van verbinden tot definitief loslaten – we hebben een passende oplossing voor iedere gelegenheid. We zorgen graag samen met u voor de juiste sfeer.

Welk bijzonder moment staat er voor u in het verschiet, en hoe kunnen we u hierbij helpen?

Professionals in evenementenverhuur

Mocht u zich afvragen of uw idee te realiseren is, vraag dan naar de mogelijkheden. Onze professionals maken graag vrijblijvend een afspraak om de locatie te bekijken, uw wensen te bespreken en maken met veel plezier een voorstel op maat. We zetten graag een extra stap waar we kunnen om u te ondersteunen in het faciliteren van een onvergetelijk evenement.

Een evenement sfeervol maken doen we samen.