0544 462 106

Aankleding van uw business event

Een bedrijfsfeest organiseren kan op vele manieren. Wilt u het op de zaak vieren, liever op een andere locatie of misschien wel in een tent. Wanneer er iets te vieren valt is dat natuurlijk het eerste waar je over nadenkt. En dan, hoe moet het eruit komen te zien, wat willen we uitstralen en wat is er eigenlijk allemaal mogelijk?

Neem een kijkje tussen onze foto’s voor inspiratie en komt u er niet uit? Bel ons gerust voor meer foto’s of een afspraak om alles eens rustig te komen bekijken. Een onvergetelijk evenement neerzetten doen we samen!

Stijlen

Een bedrijfsevenement organiseren? Het is natuurlijk afhankelijk van het soort bedrijfsevenement voor welk meubilair en materialen u kiest. Wij hebben producten die zowel voor een indoor als outdoor bedrijfsevenement gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan ons hoogglans witte meubilair (wordt doorgaans indoor gebruikt) of steigerhouten meubilair (voor zowel binnen als buiten). Tevens vullen wij dit regelmatig aan met kleurrijke loungemeubilair voor een frisse look. Leuk aankleden met accessoires maakt het geheel nog gezellig en sfeervol ook.

Bekijk onze stijlen

Producten

Als organisator van een bedrijfsevenement is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. We hebben een grote diversiteit aan producten die gebruikt kunnen worden voor verschillende locaties. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, VIP ruimten, cateringkeukens, kleedkamers, congresruimten, kantoren en restaurants. Ook is het onder andere mogelijk te werken met de kleuren uit het logo van de organisatie. Wij denken graag creatief met u mee.

Bekijk het volledige assortiment

Een bedrijfsevenement organiseren? Kaak Event Rent

Meer referenties bekijken