0544 462 106

Aankleding van uw business event

Een bedrijfsevenement is een ruim begrip voor congressen, jubileum, openingen, relatiedagen, personeelsfeesten en niet geheel onbelangrijk de ‘’in house’’ beurzen.

Stijlen

Organiseert u een bedrijfsevenement? Het ligt natuurlijk aan het soort bedrijfsevenement voor welk meubilair en materialen u kiest. Wij hebben producten die u zowel voor een indoor als outdoor bedrijfsevenement kunt gebruiken. Denk hierbij aan ons hoogglans witte meubilair (wordt doorgaans indoor gebruikt) of steigerhouten meubilair (voor zowel binnen als buiten). Tevens vullen wij dit regelmatig aan met kleurrijke loungemeubilair voor een frisse look.

Bekijk onze stijlen

Assortiment

Ons assortiment is heel divers en bij elke stijl passen een aantal producten uit ons assortiment. Als organisator van een bedrijfsevenement is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, VIP ruimten, cateringkeukens, kleedkamers, congresruimten, kantoren en restaurants. Ook is het onder andere mogelijk te werken met de kleuren uit het logo van de organisatie. Wij denken graag creatief met u mee.

Bekijk het volledige assortiment

Een bedrijfsevenement organiseren? Bel Kaak Event Rent.

Meer referenties bekijken