0544 462 106

Aankleding van uw business event

Een bedrijfsfeest is een goede investering voor de teamgeest en saamhorigheid binnen uw bedrijf. Ook kan het als middel worden ingezet om relaties, leveranciers en medewerkers te bedanken voor een fijne samenwerking, het presenteren van (nieuwe) plannen en terug te blikken op een succesvolle periode.

Bedrijfsfeesten bestaan in alle vormen en maten. Van klein en intiem – bijvoorbeeld een Kerstborrel met alleen met uw eigen team -, tot groots en uitbundig – bijvoorbeeld bij de (her)opening van een nieuw pand of kantoor -. Wij kijken graag samen met u naar de juiste aankleding van uw evenement. Viert u het bedrijfsfeest graag op de zaak, een externe locatie of in een tent? Met ons brede assortiment is er altijd wel een geschikte oplossing voor uw evenement.

Neem een kijkje tussen onze foto’s voor inspiratie en komt u er niet uit? Bel ons gerust voor meer foto’s of een afspraak om alles eens rustig te komen bekijken. Een onvergetelijk evenement neerzetten doen we samen!

Bedrijfsevenementen

Stijlen

Een bedrijfsevenement organiseren? Het is natuurlijk afhankelijk van het soort bedrijfsevenement voor welk meubilair en materialen u kiest. Wij hebben producten die zowel voor een indoor- als outdoor bedrijfsevenement gebruikt kunnen worden.

Bekijk onze stijlen

Producten

Als organisator van een bedrijfsevenement is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. We hebben een grote diversiteit aan producten die gebruikt kunnen worden voor verschillende locaties. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, VIP ruimten, cateringkeukens, kleedkamers, congresruimten, kantoren en restaurants. Ook is het onder andere mogelijk te werken met de kleuren uit het logo van de organisatie. Wij denken graag creatief met u mee.

Bekijk het volledige assortiment

Zij gingen u voor

Meer referenties bekijken