0544 462 106

Aankleding van uw bruiloft

De mooiste dag van uw leven, dat moet het zeker worden. Maar wat heeft u hiervoor nodig, los van uw geliefde die aanwezig is natuurlijk. Leuke wedding chairs voor de ceremonie, kijk voor inspiratie zeker eens naar onze foto’s. Voor het diner mogen tafels en stoelen natuurlijk ook niet ontbreken en daarnaast kan de catering ook wel materialen gebruiken. Kortom voor een geslaagde bruiloft kunnen wij u helpen aan de juiste sfeer voor een prachtige dag.

Stijlen

Organiseert u uw eigen bruiloft of bent u weddingplanner van een bruiloft? Een bruiloft moet perfect zijn. U kunt gebruik maken van elke stijl dat wij hebben, aangepast op de sfeer dat u voor ogen heeft. Denk hierbij aan hoogglans wit, steigerhout of een combinatie hiervan. Tevens is dit goed te combineren met ons kleurrijke loungemeubilair. U kunt ook kiezen voor onze oudbruine pubstijl.

Bekijk onze stijlen

Producten

We hebben diverse verhuur producten beschikbaar die nodig zijn om een bruiloft aan te kleden. We hebben aankleding voor binnen, buiten in een zalencentrum of in een tent. De bruiloft aankleding is iets waar veel aandacht aan wordt besteedt, dus zeker iets om een afspraak voor te maken en te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Bekijk het volledige assortiment

De mooiste dag van uw leven, een feest om niet te vergeten

Meer referenties bekijken