0544 462 106

Aankleding van uw bruiloft

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Het belooft de mooiste dag van jullie leven te worden, die jullie gaan delen met vrienden, familie en een ieder die jullie lief heeft.

Daarbij is de locatie natuurlijk ook erg belangrijk. Hebben jullie de perfecte locatie gevonden, maar zijn jullie nog op zoek naar een passende aankleding? Kijk voor inspiratie eens naar onze foto’s. We kunnen jullie bruiloft aankleden in verschillende stijlen: gaan jullie voor stijlvol wit, of past het festival sfeertje meer bij jullie? We hebben een ruim assortiment aan wedding chairs, tafels en stoelen voor het diner, linnen, tafelaankleding, maar ook materialen voor bijvoorbeeld de catering. We denken graag mee over de juiste sfeer voor jullie prachtige dag!

Stijlen

Organiseren jullie je eigen bruiloft of ben je ceremoniemeester van een bruiloft? Laat je inspireren door onze verschillende stijlen. De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos: combineer stijlvol wit met stoer steigerhout, een complete festivallook, oud bruine kroeg of kleurrijk .. we denken graag met jullie mee om de juiste sfeer te vinden.

Vraag eenvoudig online een offerte aan voor de gewenste materialen in de stijl die jullie aanspreekt. We streven ernaar om, indien mogelijk, je binnen 2 werkdagen een passend voorstel te sturen.

Bekijk onze stijlen

Bruiloft meubilair huren

We hebben een breed assortiment aan meubelen welke nodig zijn om jullie huwelijksfeest aan te kleden, van tafels en stoelen voor het diner, klapstoelen en een loper voor de ceremonie, een bar voor in een tent, apparatuur en mastiek voor de catering, tot aan een podium voor de band. De aankleding van jullie bruiloft is iets waar veel aandacht aan mag worden besteedt. We komen graag een keer kijken op de trouwlocatie en denken graag met jullie mee over het droomplaatje.

Neem gerust contact met ons op!

Bekijk het volledige assortiment

De mooiste dag van jullie leven, een feest om niet te vergeten

Meer referenties bekijken