0544 462 106

Festival aankleding

Een festival organiseren, zo leuk! Gezellig buiten zitten, bandje erbij, hapje, drankje en hopelijk een lekker zonnetje. Maar hoe kleed je een festival aan? Hoe maak je het gezellig, waar haal ik de materialen vandaan, hoe doe ik dat met stroomvoorzieningen en dergelijke. No worries, wij helpen je hierbij. Inmiddels hebben we zoveel ervaring binnen het festival leven, Zwarte Cross bijvoorbeeld, deze richten wij al jaren met groot succes in. En, kunnen we je vertellen, dat is een behoorlijk festival! Wat we bedoelen is dat we niet bang zijn voor de grootte van een evenement.

We helpen je graag bij de organisatie van een festival om dit tot een succes te maken. Kijk voor inspiratie rond tussen de foto’s. Of neem direct contact met ons op om te bespreken hoe we jouw festival sfeervol kunnen maken.

Stijlen

Organiseer je een festival? Vaak richt men dat in met simpele maar vrolijke producten. Wij hebben producten die je zowel voor een indoor – als outdoor festival kunt gebruiken. Een festivallook met vele kleuren en comfortabele producten. Als organisator van een festival is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, tribunes, artiestenkleedkamers en VIP ruimten.

Bekijk onze stijlen

Assortiment

Ons assortiment is heel divers en bij elke stijl passen een aantal producten uit ons assortiment. Een festival kan worden ingericht met ons hoogglans witte of steigerhouten meubilair in combinatie met ons kleurrijke loungemeubilair voor een frisse look. Producten uit ons assortiment die daarbij passen zijn o.a.: barren/uitgiftebuffetten, houten klapstoeltjes, kleurrijke verlichting en keukenapparatuur voor de eventcatering. Wij denken graag creatief met je mee.

Bekijk het volledige assortiment

Een festival organiseren, daar helpen we graag bij!

Meer referenties bekijken