0544 462 106

Festival aankleding

Een andere tak van sport zijn de festivals. Dit vraagt weer een hele andere sfeer en aankleding. Wij verzorgen dit o.a. op de Zwarte Cross (Lichtenvoorde), Manana Manana (Hummelo), Dancing in the Street (Groenlo), Noorderzon festival (Groningen) en trendy foodfestivals zoals de Preuverie (Winterswijk) en Rrrollend (Groningen).

Stijlen

Organiseert u een festival? Vaak richt men dat in met simpele maar vrolijke producten. Wij hebben producten die u zowel voor een indoor als outdoor festival kunt gebruiken. Een festivallook met vele kleuren en comfortabele producten. Als organisator van een festival is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, tribunes, artiestenkleedkamers en VIP ruimten.

Bekijk onze stijlen

Assortiment

Ons assortiment is heel divers en bij elke stijl passen een aantal producten uit ons assortiment. Een festival kan worden ingericht met ons hoogglans witte of steigerhouten meubilair in combinatie met ons kleurrijke loungemeubilair voor een frisse look. Producten uit ons assortiment die daarbij passen zijn o.a.: barren/uitgiftebuffetten, houten klapstoeltjes, kleurrijke verlichting en keukenapparatuur voor de eventcatering. Wij denken graag creatief met u mee.

Bekijk het volledige assortiment

Een festival organiseren kunt u niet alleen.

Meer referenties bekijken