0544 462 106

Festival aankleding

Een festival helpen organiseren: we doen niets liever! Inmiddels hebben we veel ervaring binnen het festival leven: Zwarte Cross en Mañana Mañana staan voor de komende jaren weer dikgedruk in onze agenda’s. Maar hoe kleed je nou een festival aan, waar haal je dat materialen vandaan en waar moet je allemaal aan denken als het gaat om stroomvoorzieningen en dergelijke? No worries, we helpen je graag op weg! Omdat we ervaring hebben met het faciliteren van zowel kleine als grote festivals, kun je met al je vragen bij ons terecht.

We helpen je graag om de organisatie van jouw festival tot een groot succes te maken. Kijk voor inspiratie tussen de foto’s, vraag online een offerte op of bel ons voor een afspraak. Dan komen we bij je langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Achterhoekse vlag stretchtent op de Zwarte Cross.

Stijlen

Organiseer je een festival? Vaak richt men dat in met simpele maar vrolijke producten. Wij hebben producten die je zowel voor een indoor – als outdoor festival kunt gebruiken. Een festivallook met vele kleuren en comfortabele producten. Als organisator van een festival is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, tribunes, artiestenkleedkamers en VIP ruimten.

Bekijk onze stijlen

Festival materialen huren

Ons assortiment is heel divers en je kunt eindeloos combineren met onze materialen. Een festival kan worden ingericht met ons Milano meubellijn of Lorenzo steigerhouten meubilair in combinatie met ons kleurrijke loungemeubilair voor een frisse look. Producten uit ons assortiment die daarbij passen zijn o.a.: barren/uitgiftebuffetten, houten klapstoeltjes, kleurrijke verlichting en keukenapparatuur voor de eventcatering. Wij denken graag creatief met je mee.

Bekijk het volledige assortiment

Een festival organiseren, we doen niets liever!

Meer referenties bekijken