0544 462 106

Particuliere evenementen

Heb je iets te vieren en zoek je hierbij professionele ondersteuning? Wat de reden ook is, je verjaardag, een tuinfeest, jubileum of surprise party: voor de verhuur van materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Wat heb je allemaal zelf al in huis, en waar kunnen we je nog aan helpen? We verhuren meubels zoals tafels, stoelen en statafels, maar ook barren, koelkasten en verlichting: je vindt het allemaal in ons assortiment.

Pak je goed uit en verzorg je een feest op een buitenlocatie? Vraag bij ons naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een tent, compleet met inrichting, elektrische aansluiting, podium en dansvloer. Het is allemaal mogelijk! Wanneer er ook een cateraar komt op het feest, kunnen we een keuken op locatie realiseren. Wat de reden ook is voor het feest, waar je naar op zoek bent hebben we vast en zeker in huis!

Ook voor de minder leuke momenten, zoals een herdenkingsdienst bij overlijden, kun je bij ons materialen huren. We nemen u het werk uit handen zodat u in alle rust andere zaken kunt regelen  die bij een herdenking komen kijken. Neem gerust contact met ons op hiervoor, we kunnen zelfs op heel kort termijn onze materialen bij u leveren.

Stretchtent verhuur

Stijlen

Een feest thuis organiseren? Voor de verhuur van feest materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Een tent, tapijt, podium met licht en geluid, statafels, bar- en buffetsystemen en loungemeubilair? We verzorgen de complete inrichting en aankleding van jouw locatie. Je kunt gebruik maken van elke stijl dat wij hebben, aangepast op de sfeer die je voor ogen hebt. Hierin kun je eindeloos combineren. Denk hierbij aan hoogglans wit, steigerhout of een combinatie hiervan. Je kunt zelfs kiezen voor onze oudbruine pubstijl, lekker in de ouderwetse bruin café sfeer.

Bekijk onze stijlen

Producten

Ons assortiment is heel divers en bij elke stijl passen een aantal producten uit ons assortiment. Als organisator van een particulier evenement is het vaak nodig om ruimten als een tent of tuin in te richten. Het is ook mogelijk om een externe locatie, zoals een zalencentrum of restaurant, in te laten richten, door Kaak Event Rent.

Bekijk het volledige assortiment

Ook voor particuliere evenementen bent u bij ons aan het goede adres

Meer referenties bekijken