0544 462 106

Particuliere evenementen

Iets te vieren? Wij komen graag bij u thuis voor uw verjaardag, tuinfeest of familiedag. Ook verzorgen wij  de aankleding, met gepast meubilair, voor herdenkingsdiensten in bijvoorbeeld uw tuin of op locatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Stijlen

Organiseert u een feestje? Een tent, tapijt, podium met licht en geluid, statafels, bar- en buffetsystemen en loungemeubilair? Ook voor feestmeubilair kunt u bij Kaak Event Rent terecht. U kunt gebruik maken van elke stijl dat wij hebben, aangepast op de sfeer dat u voor ogen heeft. Denk hierbij aan hoogglans wit, steigerhout of een combinatie hiervan. Tevens is dit goed te combineren met ons kleurrijke loungemeubilair. U kunt ook kiezen voor onze oudbruine pubstijl.

Bekijk onze stijlen

Assortiment

Ons assortiment is heel divers en bij elke stijl passen een aantal producten uit ons assortiment. Als organisator van een particulier event is het vaak nodig om ruimten als een tent of tuin in te richten. Het is ook mogelijk om een externe locatie zoals een zalencentrum of restaurant in te richten, door Kaak Event Rent.

Bekijk het volledige assortiment

Ook voor particuliere evenementen bent u bij ons aan het goede adres

Meer referenties bekijken