0544 462 106

Sportevenementen

Bij het organiseren van een sportevenement komt heel veel kijken. Waar moet u als organisator allemaal aan denken en welke materialen heeft u hiervoor nodig? We zijn al jarenlang aanwezig bij indoor & outdoor paardenconcoursen, paardenveilingen en voetbaltoernooien. Door de ervaringen binnen verschillende soorten sportevenementen, kunnen we u helpen het sportevenement tot een succes te maken.

Kaak Event Rent op de KWPN Stallion Show

Bijpassende stijlen

Het ligt natuurlijk aan het soort sportevenement voor welk meubilair en welke materialen u kiest. Wij hebben producten die u zowel voor een indoor als outdoor sportevenement kunt gebruiken. Denk hierbij aan ons hoogglans witte meubilair (wordt doorgaans indoor gebruikt) of steigerhouten meubilair (voor zowel binnen als buiten).

Bekijk onze stijlen

Assortiment

Ons assortiment is heel divers en bij elke stijl passen een aantal producten uit ons assortiment. Als organisator van een sportevenement is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, VIP ruimten, loges, tribunes, cateringkeukens, kleedkamers, congresruimten, kantoren en restaurants. Ook is het onder andere mogelijk te werken met de kleuren uit het logo van de sportclub. Wij denken graag creatief met u mee.

Bekijk het volledige assortiment

Sportevenementen succesvol maken, dat doen we samen

Meer referenties bekijken