0544 462 106

Aankleding van sportevenementen

Kaak Event Rent verzorgt regelmatig de aankleding van grote en kleinere sportevenementen, zowel in- als outdoor. Bij sportevenementen kunt u denken  aan o.a. internationale voetbaltoernooien, Balloonings, BMX,-motorcross en wielerwedstrijden, paardenveilingen en paardenconcoursen.

Bijpassende stijlen

Organiseert u een sportevenement? Het ligt natuurlijk aan het soort sportevenement voor welk meubilair en welke materialen u kiest. Wij hebben producten die u zowel voor een indoor als outdoor sportevenement kunt gebruiken. Denk hierbij aan ons hoogglans witte meubilair (wordt doorgaans indoor gebruikt) of steigerhouten meubilair (voor zowel binnen als buiten). Tevens vullen wij dit regelmatig aan met ons kleurrijke loungemeubilair voor een frisse look.

Bekijk onze stijlen

Assortiment

Ons assortiment is heel divers en bij elke stijl passen een aantal producten uit ons assortiment. Als organisator van een sportevenement is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, VIP ruimten, tribunes, cateringkeukens, kleedkamers, congresruimten, kantoren en restaurants. Ook is het onder andere mogelijk te werken met de kleuren uit het logo van de sportclub. Wij denken graag creatief met u mee.

Bekijk het volledige assortiment

Sportevenementen succesvol maken, doe je samen

Meer referenties bekijken