0544 462 106

Sportevenementen

Een sportevenement organiseren brengt veel werk met zich mee. Waar moet je allemaal aan denken en welke materialen heb je hiervoor nodig? Er zijn zoveel zaken waarvan je niet verwacht dat je ze nodig hebt. Door de ervaring die wij hebben opgedaan binnen de organisatie van sportevenementen kunnen we u hierbij helpen om het evenement tot een succes te maken. We zijn aanwezig bij paardenconcoursen en paardenveilingen, maar ook grote en kleine voetbaltoernooien. We zijn nergens bang voor, ook niet als we tussen de paarden door moeten om het evenement in te richten!

CSI Eindhoven 2019

Bijpassende stijlen

Organiseert u een sportevenement? Het ligt natuurlijk aan het soort sportevenement voor welk meubilair en welke materialen u kiest. Wij hebben producten die u zowel voor een indoor als outdoor sportevenement kunt gebruiken. Denk hierbij aan ons hoogglans witte meubilair (wordt doorgaans indoor gebruikt) of steigerhouten meubilair (voor zowel binnen als buiten). Tevens vullen wij dit regelmatig aan met ons kleurrijke loungemeubilair voor een frisse look.

Bekijk onze stijlen

Assortiment

Ons assortiment is heel divers en bij elke stijl passen een aantal producten uit ons assortiment. Als organisator van een sportevenement is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, VIP ruimten, tribunes, cateringkeukens, kleedkamers, congresruimten, kantoren en restaurants. Ook is het onder andere mogelijk te werken met de kleuren uit het logo van de sportclub. Wij denken graag creatief met u mee.

Bekijk het volledige assortiment

Sportevenementen succesvol maken, doe je samen

Meer referenties bekijken