0544 462 106

Aankleding van uw vakbeurs of congres

Wilt u een vakbeurs of congres organiseren maar u weet niet waar u moet beginnen? Geen nood! Wij helpen u graag. Elke vakbeurs of congres vraagt om een eigen aanpak, een zorgvuldige planning en de juiste locatie. Deze moet passen bij uw organisatie, merk, doelgroep en doelstellingen.

Beursinrichting

Stijlen

Zowel als beursorganisator, als standhouder, is het mogelijk om beursmeubilair bij ons te huren. Op een beurs of congres is de eerste indruk zeer belangrijk. De sfeer en inrichting van uw beursstand of van het congres kunnen doorslaggevend zijn. Onze huidige beurs/congresklanten maken voornamelijk gebruik van onze Milano- (hoogglans wit) of Viestalijn (hoogglans wit gecombinererd met steigerhout). Tevens vullen wij dit regelmatig aan met kleurrijke loungemeubilair voor een frisse look.

Bekijk onze stijlen

Assortiment

Ons assortiment is heel divers en bij elke stijl passen een aantal producten uit ons assortiment. Als organisator is het vaak nodig om veel verschillende ruimten op diverse manieren in te richten. Denk hierbij o.a. aan entreeruimten, stands, VIP ruimten, cateringkeukens, congresruimten, kantoren en restaurants. Elke ruimte vergt weer een andere creatieve inrichting. Wij denken graag met u mee.

Bekijk het volledige assortiment

Onze professionals denken graag met u mee over de organisatie van een beurs of congres

Meer referenties bekijken