0544 462 106

Reesink Horses – Bruiloft

Op de prachtige locatie in Eibergen, op de manege van Reesink Horses, trouwden B&D op vrijdag 2 juni 2023. Een prachtige dag, heerlijk weer en wij verzorgden de complete aankleding van de ceremonielocatie, locatie voor het dagfeest en diner in de buitenbak en de locatie voor het avondfeest met band in de binnen manege.

Voor de ceremonielocatie kozen we samen met het bruidspaar voor een traditionele opstelling. We maakten gebruik van onze witte weddingchairs, wit spreekgestoelte, wit meubilair voor de bar, het aansnijden van de bruidstaart en de toast. De ceremonie vond plaats in de tuin van het bruidspaar. De overige aankleding zoals de prachtige boeketten, werden verzorgd door de moeder van de bruidegom.

Het feest werd vervolgd in de buitenbak van de manege. Hier plaatsten we in samenwerking met TopRent Winterswijk een transparante aluframe tent, zodat de gasten ook binnen in de tent van de mooie omgeving kunnen genieten en het gevoel hebben dat ze in de openlucht staan. Voor deze locatie kozen we voor ons Viësta meubilair, een chique uitstraling van hoogglans wit, gecombineerd met stoer steigerhout. Ook op deze locatie zorgden we voor een complete inrichting: we plaatsten een bar met tap, zit- en stameubilair en zorgden voor werkruimte voor de cateraar.

Tot slot de grootste transformatie: de binnen manege voor het avondfeest. De grootste uitdaging was het ‘knus en gezellig’ maken van de enorme ruimte. We plaatsten een zwaarlastvloer in het zand, maakten de ruimte kleiner door middel van ons Pipe and Drape systeem, verzorgden een podium en kozen voor deze locatie voor ons Milano meubilair. Wederom werd de ruimte prachtig aangekleed met bloemen.