0544 462 106

Uitbreiding van uw bedrijfsruimte

Heeft u een extra (ontvangst)ruimte nodig bij uw bedrijf? Wij denken graag met u mee als het gaat om het faciliteren van extra ontvangstruimtes, ruimtes speciaal voor uw leveranciers, medewerkers of bezoekers aan uw bedrijf, flexibele werkplekken, extra kantine en/of pauzeplekken of omkleedruimtes.

We hebben in 2020 en 2021 verschillende bedrijven geholpen met het creëren van extra ruimtes binnen of buiten het bedrijf, in tijden van de Corona pandemie. Daarnaast hebben we prik- en testlocaties in mogen richten in opdracht van de GGD. Daarbij staat de veiligheid van u en uw medewerkers natuurlijk voorop. Onze materialen en goederen zijn goed schoon te maken en te desinfecteren. Ook faciliteren we in desinfectie zuilen, afscheidingsmaterialen en kuchschermen. Maar ook na deze hectische en onzekere periode, zijn er nog steeds bedrijven die baat hebben bij extra werkruimtes bij hun bedrijf.

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk ons assortiment in de webshop.

Uitbreiding van uw bedrijfsruimte door middel van het plaatsen van een tent.

Ontvangstruimte Marga Klomé