0544 462 106

Particulier feest

Ook voor een evenement of feest aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. We kijken samen met u wat er mogelijk is op uw locatie, welke materialen bij uw persoonlijke stijl passen en faciliteren in (extra) overdekte ruimtes, aankleding en meubilair. Heeft u een cateraar gevraagd om de hapjes en drankjes te verzorgen? De cateraar kan direct bij ons de benodigde materialen (zoals een bar, servies, glaswerk en uitgifte buffetten) bestellen. Alles wordt vervolgens tezamen met uw bestelling bij u afgeleverd.

Voor een opdrachtgever in Winterswijk, kleedden we de gehele locatie aan en zorgden we buiten voor extra overkapping middels een stretchtent. De locatie zelf was al prachtig, dus hoefden we kwa decoratie weinig anders toe te voegen. We maakten gebruik van onze Lorenzo meubellijn, in combinatie met de stoelen uit onze Tivoli meubellijn. We verzorgden daarnaast ook de keuken en barinrichting voor de cateraar.

Benieuwd wat we voor uw feest kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bezoek onze showroom in Groenlo.

Sfeerimpressie particuliere evenementen.