0544 462 106

Max & Aniek, Bruiloft

Max & Aniek trouwden op vrijdag 14 juni 2024. De week begon regenachtig, wat zorgde voor wat uitdagingen tijdens de opbouw van de tenten. Gelukkig was het de dag zelf droog op de juiste momenten! We verzorgden de aankleding op de locatie van A tot Z. De prachtige witte Sailcloth tent was het decor voor het avondfeest, de stretchtent in de tuin zorgde voor een overkapping tijdens het dagfeest en de dinertafel op de oprit werd kleurrijk aangekleed door New Chique Zijdebloemen.

Trotser op ons team konden we dan ook niet zijn als we een paar dagen na het huwelijk deze review ontvingen van het kersverse bruidspaar:

“Wij kunnen Kaak niet genoeg bedanken voor de prachtige aankleding van onze bruiloft. Edwin en Donique hebben samen met hun team alles tot in de puntjes uitgewerkt en werkelijk keihard gewerkt om onze droomdag tot leven te brengen. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat we met professionals te maken hadden. Edwin en Donique luisterden aandachtig naar onze wensen en kwamen met creatieve en stijlvolle ideeën die perfect aansloten bij onze visie. Hun oog voor detail en toewijding aan perfectie kwamen duidelijk naar voren in elk aspect van de decoratie. De samenwerking met Kaak was een plezierige ervaring, en het resultaat was simpelweg adembenemend. Dankzij hun inspanningen werd onze bruiloft niet alleen prachtig, maar ook onvergetelijk. Wij raden Kaak van harte aan voor iedereen die op zoek is naar de perfecte aankleding voor hun evenement. Edwin en Donique, bedankt voor jullie fantastische werk!

Max & Aniek”